(Android) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon kovanice generator cheat code generatora
Feb 6, 2022 18:32:08 GMT
Post by looooritlaysiko on Feb 6, 2022 18:32:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kovanice generator cheat code generatora ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Super si, volim to pusa kiss
Sviđa mi se ova igra, ali doživljavam
Očistio sam mnoge razine i faze i počelo je odmah od početka
প্রথম দিকে igra ভালো চললেও। 2. tema গিয়ে অদ্ভুত রকমের দেখা যায়। বেক্তি বেক্তি আসছেন, কিন্তু কি কি কি Hrana চাইছেন দেখা যাচ্ছে যাচ্ছে. অনেক প্রচেষ্টা করা পর্যন্ত এই রকম দেখানোর জন্য জন্য জন্য জন্য জন্য জন্য পারিনি. prijenos slike যদি সম্ভব হতো এখানে, তাহলে দেখাথথমमथথমम pa molim #nitko ne preuzima ovu igru 🙏
💝💝💝
Ahje
Volim kuhati jela i smišljati kako ubrzati da završim kuhanje hrane.
OMG, sviđa mi se ova igrica koja je nevjerojatna. Sviđa mi se kako postoje različita područja koja možete otključati i takve stvari koje su mi tako cool. Jednostavno volim taj dio igre. Volim kako se vraćate na posljednju lokaciju i ponoviti neke od razina iz te igre jednostavno volim ovu igru opsjednut sam njome igram je svaki dan bilo da jednostavno ne radim ništa ili da mi je stvarno jako dosadno i samo trebam nešto raditi ili jednostavno trebam da se odmorim od drugih stvari.
Zabavna igra, ali završio sam sve razine i nema ih više osim onih koje dolaze uskoro. Uzdah..
Ponekad se stvari n neće pomaknuti ispravno. Ne plaćati ništa
Jako mi se sviđa ova igrica😘
Prekrasna igra prolazi kroz ploče. Sviđa mi se, ali treba nadograditi
Bike Blast- Bike Race Rush Laga wua
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Casual bsu
Haababahsbsjsjsjshabajsnajansjsnsnssnsn♥♥
Dobra hrabra aplikacija, jako mi se sviđa hvala vam na ovoj aplikaciji koja nam pomaže napraviti nove recepte, hvala vam puno
Obožavam ovu igru učiti kako čekati o. Više od 1 osobe!
Ova igra je stvarno lijepa ugodna. Vrlo zabavno u ovoj igrici. Ako sam dosadan pomoći mi da vrijeme prođe. To je stvarno nevjerojatna igra. Uživam u ovoj igrici😊
Zabava! Zaista sam uživao u ovoj igri, ali sam dugo čekao da se otvore nove razine jer sam završio sve što sam mogao. Nadam se da neću morati brisati aplikaciju.
Lijepo je vidjeti ovu igru
Nevjerojatno 👏
Za djecu je
Američki ulični restoran se gasi unatoč onome što ste rekli da ste ga popravili, molim vas popravite ili ću ga izbrisati
Jako mi se sviđa igra, ali morate biti oprezni kada je u pitanju korištenje pojačivača. Morate ga isključiti jer se oni sami ne isključuju na kraju razine i nastavit će ih beskorisno trošiti.
Dobre igre
mandon
Nije loše
Igra je zabavna.
Zabavno je, ali moj jedini problem je kanta za smeće pored kontejnera i gdje služimo. Stalno bacam hranu koju pokušavam poslužiti ili spremiti.
Završio sam sve razine ali zadnji nivo nije otvoren ..prikazuje se (uskoro će biti otvoren) ali od zadnja 2 dana nije otvoren
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Diverse wse
Volim igru, ali ljudi žure kupiti hranu
Jako mi se sviđa ova igra jer je više moj tempo. Volim ove igre s kuhanjem, ali obično dođe do točke u kojoj nisam dovoljno brz i na kraju deinstaliram igru. Ovaj mi se čini opuštenijim pa imam nastavljene sate igranja. Ja sam u mirovini i ovo je jedno od mojih krivih zadovoljstava. Nadam se da sam pronašao "Čuvara".
Sjajno
Zabava
Vrlo bor igra
Vrlo dobar gme
Kada ćete dodati još razina? Do sada je postignuto i igra počinje s razine 1. Izgubio sav napredak. Gluposti. Jadno vrlo siromašno.
To je jednostavno ne u instaliranju u moj telefon loše igre
Zasada je dobro.
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Fritidsspill xuf
Ova igra je dobra jer navija, ali jedini problem je što se ponovno pokreće da je toliko neugodna.
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Hygge uac
Na mnogo dodavanja. Stalno morate čekati između faza. Definitivno želim dati 5 zvjezdica. Ali dodaci su previše
Vratit ću se da mu dam pet zvjezdica ako vidim što tražim
Uživao sam u ovoj igri tako lijepo, ali tako teško nakon što ste igrali ovu, ali važno ste uživali
Previše reklama nakon što igram osim da je to u redu igra
Jako volim ovu igricu, zabavna je i ublažava stres,